Bli klar til jul

Inspirasjon til julepynt, julegaver og julepost

Julen er en travel men hyggelig tid, og med Averys allsidige sortiment kan du enkelt sette ditt helt personlige preg på både julepynt, julegaver og julepost - uten at det krever for mye tid og utstyr.

Bli klar til jul - Inspirasjon til julepynt, julegaver og julepost

Etiketter til alle dine julegaver

Gode råd når du skal finne riktig etikett juleposten din

Å få julekort er noe helt spesielt og en flott juletradisjon. Personlig post betyr noe spesielt både på jobben, og ikke minst privat, når vi utveksler gode ønsker for det nye året og ser tilbake på det året som er på hell. Mange pakker sendes også til nær og fjern til glede for dem vi holder av!

I Averys brede sortiment av etiketter til post og frakt, finner du alltid en som passer til nettopp din julepost eller pakke.

Vi har etiketter med QuickPeel som er beregnet til store forsendelser og holdbare etiketter som tåler all slags vær (også regn og sludd).

De flotte og transparente etikettene er ideelle til fargede konvolutter, og etikettene med BlockOut skjuler 100 % gammel tekst og gamle etiketter, så du kan gjenbruke emballasje når du skal sende julepakkene dine.  

 

Til Deg - Fra Avery

Til Deg - Fra Avery

Lag egne gavelapper

Bruk Averys blanke etiketter til å lage flotte selvklebende gavelapper i din egen design. Eller trykk på visittkort, lag et hull i hjørnet med en hullemaskin og fest gavelappen med et silkebånd som matcher til gavepapiret.

Design lappene i Design og Print Online, og skriv dem ut med eller uten navn på giver og mottaker. Du kan også være ekstra kreativ og sette et fint bilde av mottakeren på lappen - så er det helt sikkert at ingen er i tvil om hvem gaven er til.

Gi gavene dine en X-faktor

Med personlige etiketter

Akkurat som du selv lager gavene dine eller har kjøpt dem i butikken, kan du gjøre gavene dine ekstra personlige med flotte etiketter som viser at du virkelig bryr deg. Og det betyr like mye (hvis ikke mer) for mottakeren, som prisen på gaven.

Og det behøver faktisk ikke ta så lang tid eller være vanskelig å lage personlige gavelapper og etiketter! I vårt gratis nettbaserte program Avery Design & Print kan du enkelt lage en flott design til julevinen, julesnapsen, julemarmeladen, glasset med konfekt eller andre julegodter, f.eks. ved å bruke på vår flaskeetikett.

Bruk en av de mange forhåndsdesignede malene, eller lag din egen design med dine egne bilder. For å gjøre hver enkelt etikett spesiell, velger du "Rediger en" i stedet for "Rediger alle" - så kan du sette inn mottakerens navn og gjøre gaven helt unik. Enklere blir det ikke!

Gå til Avery Design & Print

Vi anbefaler disse produktene

til julepost, gavelapper, personlige gaver og julepynt

Pakkeetiketter med QuickPEEL™ & Ultragrip L7168-100 Innhold: 200 Ettiketter / 100 Ark

Pakkeetiketter med QuickPEEL™ & Ultragrip L7168-100

Kjøp i Avery nettbutik
199,6 x 143,5 mm
200 Ettiketter / 100 Ark
Laser
Quick&Clean™ visittkort, superior matte C32011-25 Innhold: 250 Kort

Quick&Clean™ visittkort, superior matte C32011-25

Kjøp i Avery nettbutik
Rene kanter
200 g/m²
Blekkskriver, Fargelaserskriver, S/H laserskriver, Kopimaskin
Flaskeetiketter MD4001 Innhold: 20 Ettiketter

Flaskeetiketter MD4001

Kjøp i Avery nettbutik
20 Ettiketter
Blekkskriver
MD4001
Avery Permanent merkepenn nr. 01 PM1BK Innhold: 10 Penner

Avery Permanent merkepenn nr. 01 PM1BK

Kjøp i Avery nettbutik
10 Penner
Svart
Vejrbestandige, Vannavstøtende, Hurtigtørkende blekk, Alkoholbasert blekk, Inneholder ikke tulol, xylen eller tungmetaller, Til permanent skrift
Beslektede ideer
Avery Design & Print-sjablonger

Avery Design & Print

Design og skriv ut egne etiketter enkelt og greit med vårt gratisprogram.

Mange gratismaler og utklipp.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi står alltid klar til å hjelpe deg!