Det perfekte visittkortet

Ideer til hvordan du lager det perfekte visittkortet

Kaster dere flere visittkort ut enn det blir delt ut til kunder og samarbeidspartnere? Å kassere ubrukte visittkort fordi opplysningene på de gamle er foreldet er både irriterende og penger ut av vinduet. Ofte må man som et minimum, bestille 100 eller flere visittkort hos trykkeriene, og når en medarbeider får en ny stillingstittel eller skifter stilling, eller hvis det er endringer i telefonnumre, e-postadresser eller logo, er de gamle kortene ubrukelige. Med Averys visittkort, kan du selv skrive ut det antallet visittkort du skal bruke, du kan skrive ut til flere medarbeidere samtidig, og du trenger ikke å vente på trykkeriets leveringstid – det er både en økonomisk og fleksibel løsning.

Avery - Ideer til hvordan du lager det perfekte visittkortet
Avery - Forskjellige visittkort-design

Forskjellige visittkort-design

1. Enkle visittkort: Hvis du bare har bruk for et visittkort med din kontaktinformasjon, kan du bruke et rent og enkelt design med: Firmalogo, navn, tittel, telefonnummer, e-post og nettadresse.

2. Visittkort med bilde: Har du et bilde på visittkortet, vil det gjøre det enklere for personen som har fått det å huske deg og dine produkter.

3. Visittkort kombinert med markedsføringsbudskap eller informasjon:
Når du gir ditt visittkort til kunder, samarbeidspartnere osv. kan du med fordel benytte visittkortet til å kommunisere budskaper, som f.eks. veivisning til butikken, bilder og informasjon om dine produkter og tjenester, kampanjebudskap eller annet.

Avery - Lag visittkort med mal

Lag visittkort med mal

En god mal som kan tilpasses dine behov, er et godt utgangspunkt når du skal lage visittkort. Når du har designet malen, bør du lagre den til fremtidig bruk. Når du skal bruke visittkort, åpner du bare malen, redigerer dataene og skriver ut det ferdige kortet. Du kan også sende malen til kolleger og medarbeidere, så de selv kan skrive ut deres visittkort når de trenger det.

Hvis du arbeider i en større bedrift, bør du undersøke om det allerede finnes en offisiell visittkort-mal. Hvis ikke, så er det lett å lage en. Ivan Misner, grunnleggeren av BNI (Business Network International) og medforfatter av boken “It's in the Cards!”, som undersøker stil og effekt av visittkort, understreker betydningen av et visittkortdesign som er tilpasset den respektive bransje, bedrift eller personlige stil.

Avery - Visittkort som kan skrives ut på begge sider

Visittkort som kan skrives ut på begge sider

Tips og ideer til det perfekte visittkortet

Ditt navn, bedriftens navn og dine kontaktinformasjoner er skrevet på forsiden av visittkortet ditt. Men har du mer på hjerte?

Visittkortene fra Avery som kan ha trykk på begge sider, gir deg rom til viktig informasjon på forsiden og ekstra informasjon på baksiden. 

Våre produktanbefalinger

Eco Friendly
Quick&Clean™ visittkort, superior matte C32011-25 Innhold: 250 Kort
Rene kanter
200 g/m²
Blekkskriver, Fargelaserskriver, S/H laserskriver, Kopimaskin
Eco Friendly
Quick&Clean™ visittkort, premium sateng C32026-25 Innhold: 250 Kort
Rene kanter
270 g/m²
Fargelaserskriver, S/H laserskriver, Kopimaskin
Eco Friendly
Quick&Clean™ visittkort, premium glanset på én side - UTGÅTT C32028-25 Innhold: 200 Kort
Rene kanter
240 g/m²
Blekkskriver
Eco Friendly
Quick&Clean™ visittkort, premium matte, C32015-25 Innhold: 200 Kort
Rene kanter
260 g/m²
Blekkskriver
Avery Design & Print-sjablonger

Design og skriv ut egne etiketter enkelt og greit med vårt gratisprogram. Mange gratismaler og utklipp.

Kom i gang her
Avery kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi står alltid klar til å hjelpe deg!

Kontakt kundeservice