Er du på utkikk etter gammel Avery programvare?

Her er hva du skal gjøre

Avery utga vår første lag-selv-etikettprogramvare i 1990! Siden den gang har vi kontinuerlig utviklet måter folk kan designe etikettene sine på og har lansert ulike programvaretilbud gjennom årene.

Fordi vi alltid prøver å forbedre din opplevelse når du designer dine Avery-produkter, må vi over tid pensjonere eldre programvare til fordel for vår nyeste. I de fleste tilfellene kan vi hjelpe deg med å konvertere eventuelle gamle prosjekter som du har opprettet på din gamle programvare, så de er kompatible med dagens Design & Print online.

Les videre for å finne ut hva som skjedde med din gamle programvare og hva du kan gjøre:

Gammel Avery-programvare
Avery Design & Print Offline - Gammel Avery-programvare

Avery Design & Print Offline

Hvis du allerede har lastet ned skrivebordsprogrammet vårt (Avery Design & Print-offline programvare), kan du tenke på å bytte til online-versjonen vår. Dessverre tilbyr vi ikke lenger Design & Print Offline til nye brukere, da vi ikke vil være i stand til å støtte denne offlineversjonen fra 2019.

Men ikke bekymre deg - ethvert design du har skapt ved hjelp av skrivebordsappen kan fortsatt åpnes i  Avery Design & Print Online, selv om de er lagret på datamaskinen din. Og hvis du tidligere har lagret prosjekter på en Avery-konto, kan du allerede se dem online!

Avery DesignPro - Gammel Avery-programvare

Avery DesignPro

Avery lanserte vår første versjon av Design Pro i 2001, først med .zdp-utvidelsen, som i 2005 ble endret til .zdl (.cmdx for Mac).

Denne programvaren er fortsatt i sving på mange brukeres datamaskiner, men vi blir ofte kontaktet av folk når de får en ny datamaskin og finner ut at de ikke lenger er i stand til å installere DesignPro på den nye maskinen.

For øyeblikket er vi i stand til å konvertere de fleste .zdl-filer til vårt nye .avery-format, som fungerer med nyeste programvaren vår ; Design & Print Online. 

Hvis du har gamle .zdl eller .cmdx-prosjekter som du ønsker å fortsette å bruke, vennligst kontakt kundeserviceteamet vårt  ved å sende en e-post til: [email protected]

Avery Wizard - Gammel Avery-programvare

Avery Wizard

Avery har jobbet i partnerskap med Microsoft® i over 30 år for å hjelpe deg med å skape perfekte etiketter. Du finner alle Avery-produktmalene i selve Microsoft® Word®, eller du kan laste ned individuelle blanke maler fra nettsiden vår.

Med alle malene våre allerede inne i Word®, og Design & Print som tilbyr en enklere trinnvis tilnærming til etikettopprettelse, pensjonerte vi Avery-Wizard for Microsoft®-plugin-modulen etter MS Office 2013.

Hvis du foretrekker å bruke Word-maler for å lage etikettene, kan du laste ned Avery-produktets Wordmal her. Alternativt, vennligst start Design & Print Online for å skape etikettene dine ved å følge de enkle trinnene.

Avery Design & Print Tablet App - Gammel Avery-programvare

Avery Design & Print Tablet App

Avery har hatt en frittstående Tablet App-versjon av Design & Print de siste årene.

Den gode nyheten er at vår siste versjon av Design & Print nå er berøringskompatibel, så det er ikke lenger nødvendig å laste ned en separat applikasjon. Vi har nå sluttet å støtte Tablet App, og har fjernet den fra App-butikker. 

For å fortsette å bruke Design og utskrift på nettbrettet, kan du bare navigere til Design & Print fra Avery-hjemmesiden eller klikke her fra nettbrettet eller mobiltelefonen din.

Avery Design & Print-sjablonger

Design og skriv ut egne etiketter enkelt og greit med vårt gratisprogram. Mange gratismaler og utklipp.

Kom i gang her
Avery kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi står alltid klar til å hjelpe deg!

Kontakt kundeservice