Ofte stilte spørsmål

Bestilling & betaling Kundekonto & pålogging Levering & retur Produkter Programvare & maler
1. Avery PrintService 2. Avery etikettbutikk 3. Etiketter i ferdigpakker 4. GHS-etiketter 5. Visittkort 6. Avery papir 7. Overføringsfilm for T-skjorter Avery generelt

Avery har et sortiment av Quick&Clean-visittkort med helt glatte kanter til enten blekkskriver eller laserskriver, som kan skrives ut på begge sider. Disse visittkortene er perfekte hvis du har ekstra budskap å kommunisere, f.eks. et kort som viser hvor butikken din ligger, informasjon om produkter eller tjenester, et motto eller et spesialtilbud. Alle visittkort fra Avery som kan skrives ut på begge sider, f.eks. produktnummer C32016-10, er merket i samsvar med dette.

Du kan ikke skrive ut på begge sider av Averys mikroperforerte visittkort.

Du kan skrive ut til kanten på de visittkort hvor det er 8 kort per ark, da det er mellomrom mellom kortene på disse arkene, og du kan derfor godt skrive ut til kanten.

På de visittkort hvor det er 10 kort per ark, støter visittkortene helt opptil hverandre, og det er derfor meget vanskelig å oppnå gode resultater med trykk helt til kanten på disse kortene.

Produkter som er utviklet til laserskrivere har en spesiell film som tåler de høye temperaturene som utvikles under utskrift i en laserskriver. En blekkskriver utvikler ikke så høye temperaturer som laserskrivere, og det fører til at blekket ikke absorberes ordentlig, og derfor vil den sverte til arket.

Du oppnår den beste utskriftskvaliteten hvis du kun skriver ut våre produkter i de respektive skrivertypene som de er utviklet til. Hvis du er i tvil om hvilken skriver du har, anbefaler vi at du bruker de av våre produkter som er utviklet til bruk i alle typer skrivere.